KONFIRMASJONSLYS

Str 7x14 cm - kr 155/stk

Str 7x18 cm - kr 175/stk

INSPIRASJONSBILDER LENGER NED PÅ SIDEN!

Lys nr 1

Ønsker du personlige lys til konfirmasjonen?

Vi skreddersyr dine lys med bilde av konfirmanten og med konfirmantens navn og konfirmasjonsdato. Eller den tekst du selv måtte ønske.

Noen velger å bruke barndomsbilder, dikt, kloke ord mm.  Alt er opp til deg, skriv dine ønsker i meldingsfeltet i bestillingen. 

Tips! Bruk lysene i str 7x18 cm, de har god plass til både bilde og tekst. Og bildene bør ha lys og rolig bakgrunn, vi ser ofte at svart/hvitt-bilder gir en fin effekt og anbefaler å bruke dette.

Bestill her:
Navn:*
Adresse*
Postnr/sted*
Mail:*
Mobil*
Evt bilde 1
Evt bilde 2
Evt bilde 3
Evt tekst på lys
Evt ord til ordsky
Evt melding til Dekorlys

 FAKTA OM LYSENE:

  • Lysene er i størrelse 7x14 cm eller 7x18 cm. 
  • Vi sender med som Norgespakke, da er lysene forsikret og sendingen sporbar.
  • Evt. pick-up-point Malvik/Trondheim. 
  • Minstebestilling er fire lys.
  • Betaling med Vipps.

Lys nr 2

NYHET - ORDSKY! Samle ord om konfirmanten fra familie, slekt og venner, og send de til oss så lager vi en ordsky. Lyset kan også være utgangspunkt for tale til konfirmanten. De blir garantert et minne for livet :)

Benytt gjerne samme fargetema i ordskyen som i bordpynten forøvrig!

Lys nr 3

Konfimasjonslys med bilde og vers. Se hvor fint det gjør seg med svart/hvitt bilde! Her med hvit skrift med svart glød rundt, noe som gir en spennenede effekt!

Lys nr 4

NYHET! KONFIRMASJONSLYS med musikk! Lyset har bilde, navn/dato og QR-kode som linker til konfirmantens favorittmusikkvideo. Mia digger Astrid S og QR-koden linker til youtubefilm med 'Such a boy'. Vi lager QR til akkurat den filmen/musikken du ønsker!

Lys nr 5

TEMALYS - kombiner gjerne bilde/navn/dato med rakten til favorittlaget :)

Lys nr 6

Konfirmasjonslys - med bilde av konfirmanten supplert med dikt og kloke ord.

Lys nr 7

Konfirmasjonslys med bilde av konfirmanten og din egen tekst.

Lys nr 8

TEMALYS til konfirmasjonen. Er konfirmanten Liverpool-supporter? Vi har Liverpool-lys! Hesteinteressert? Vi fikser det også! Bare fantasien kan sette grenser :)

Lys nr 9

KONFIRMAJSONSLYS med ordsky, bilde og konfirmasjonsdato. Mer personlig blir det ikke! Kanskje dere kan bruke ordskyen som utgangspunkt for tale til konfirmanten?

Lys nr 10

KOFIRMASJONSLYS med ORDSKY - Ingrid sine lys er laget ved at familie, slekt og venner sendte inn ord hver og en mente beskrev henne, så ble det ordet som flest hadde med det største i ordskyen, det nest mest brukte ble enst størst og så videre.

Lys nr 11

KONFIRMASJONSLYS med ordsky, men skriftfarger lik temafarge på bordet.