FURKUNNJMATLYS

7x18 cm, kr 175/stk, hvit


Furkunnjmatlys er lys med ordsky av dialektord tilknyttet lokalmat fra Orkdalsområdet. De har blitt til i samarbeid med folket i Orkdalen. Vi spurte i facebook-gruppa 'Orkdalinga' om hjelp til å finne ord og uttrykk, og fikk formidabel respons! Vi har satt sammen ordene til en ordsky og så er det hele korrekturlest av habile ressurser i Orkdalsmessa.
 

THAMSPAVILJONGEN-LYS

7x18 cm, kr 175/stk, hvit


Thamspaviljongen-lys. Med tillatelse har vi satt logoen til paviljongen på lys. Må ærlig si vi ble veldig fornøyd med disse, logoen egnet seg godt til lys.
BESTILL LYS HER:
  • Ingen minstebestilling ved levering under Orkdalsmessa 1. og 2. desember i Orklahallen. Ellers minstebestilling 4 lys tilsammen, mix og match gjerne.
  • Ingen frakt ved levering Orkdalsmessa, ellers sender vi som Norgespakke.
Levering Orkdalsmessa*
Furkunnjmatlys
Thamspaviljongen-lys
Orkdalinglys
Orkangerlys
Fannremlys
Navn:*
Adresse:*
Postnr./sted*
E-mail:*
Mobilnr.:*
Evt. kommentar til Dekorlys:

ORKDALINGLYS

7x18 cm, kr 175/stk, hvit

Orkdalinglys er lys med ordsky av dialektord fra Orkdalsområde. De har blitt til i samarbeid med folket i Orkdalen. Vi spurte i facebook-gruppa 'Orkdalinga' om hjelp til å finne dialektord, og fikk formidabel respons! I tillegg har vi hentet ord fra bøkene til Hallvard Morken, og så er det hele korrekturlest av habile ressurser i Orkdalsmessa.

ORKANGERLYS - FANNREMLYS 

7x18 cm, kr 175/stk, hvit

 

 

Orkangerlys og Fannremlys har ordsky med stedsnavn fra Orkanger og Fannrem. Vi lagde ett til hvert sted, har forstått det er best slik :)

Tlf  41 64 09 86  |  post@dekorlys.no   |  org.nr. 989011359

 sitemap
Admin